En liten oppdatering før du leser videre. Etter å ha passer 1000 dollar ble vi ivrige og spesielt artikkelforfatteren begynte å stole på magefølelsen. Det gikk heller dårlig og nåverende saldo er nede i 500 dollar. Vi ser nok at uansett hvor gode tips man eventuelt betaler for, så bør litt kunnskap ligge til grunn for denne mulighetene til å tjene penger på nett. Vi har fremdeles tro på metoden og tipsene nevnt nedendfor, men vi anbefaler alle å begynne med en demokonto og lekepenger. Det gir en realistisk mulighet til å finne ut om dette er noe for deg.


For oss fremstår slike tips i utgangspunktet som meget tvilsomme, men det var en mulighet til å tjene penger på nett som gjorde oss interesserte. Dette nettstedet tilbyr tips om hva du skal kjøpe eller selge, samt hvor lenge du skal sitte. Vel og bra, men det gjør mange nettsteder. Det spesielle var rett og slett prisen. For 5 dollar fikk vi forske denne muligheten til å tjene penger på nett i tre dager, I og for seg ikke noe spesielt. Det spesielle var at etter prøveperioden, så stiger prisen til mer enn 600 kroner per måned. Det var dette som fikk oss nysgjerrige på denne muligheten til å tjene penger på nett.


Hvorfor lar de oss prøve dette tilnærmet gratis? Dersom systemet ikke virker vil vi selvfølgelig ikke betale for flere tips. Dersom dette var en form for svindel burde de selvsagt fått inn mest mulig penger før vi oppdaget at vi ikke tjente penger på denne måten. Det sammen med det faktum at dette nettstedet i mer en ti år har fått stadig flere medlemmer, førte til at vi forsøkte denne muligheten til å tjene penger på nett. Nå har det som nevnt gått to måneder og vi har hatt gode resultater. Vi har nå betalt for tips også for neste måned og venter spent på utviklingen. Er dette virkelig en så god mulighet til å tjene penger på nett? 


Dersom du ønsker å forsøke dette har vi et par tips. For det første må du følge de tipsene du får slavisk. Ikke selg eller kjøp en valuta ut i fra egne meninger. Det vil ødelegge strategien du har fått tips om. Videre bør du være forsiktig med denne muligheten til å tjene penger på nett. Det finne dusinvis av nettsider som tilbyr deg å handle med valuta. Velg et nettsted med lavt minimumsbeløp. Gjerne 50 dollar. Da kan du forsøke å tjene penger på nett uten å risikere for mye. Dersom tipsene stemmer og du følger disse vil du uansett ikke behøve større startkapital. 


Tipsene våre får vi fra denne nettsiden. Der får du også tips og en enkel guide til valutahandel. I løpet av en liten time kan alle lære seg å tjene penger på nett ved å benytte deres tips. Legg spesielt merke til den såkalte stopp loss funksjonen. Du vil nemlig ikke gå med overskudd på hver eneste transaksjon. Det er det ingen som gjør. Denne funksjonen begrenser tapene de gangene tipsene slår feil. Det er nemlig slik at uforutsette situasjoner kan påvirke valutamarkedet og dermed din mulighet til å tjene penger på nett. 


NB: Husk at Valutahandel alltid innebærer risiko og at det ikke finnes noen garanti for at du lykkes.

Vil du tjene penger på nett?

Betalte Spørreundersøkelser

Det eksisterer mange gode muligheter til å tjene penger på nett. På denne bloggen har vi hovedfokus på betalte spørreundersøkelser som er en god mulighet til lettjente penger. Det eksisterer imidlertid flere andre gode muligheter til en ekstra inntekt som også er relatert til markedsføring. I menyen finner du blant annet tips om hvordan du kan tjene penger på nett gjennom å teste spill, samt hvordan du kan tjene penger på nett gjennom som artikkelforfatter. I denne artikkelen presenterer vi noen flere muligheter til å tjene penger ved hjelp av internett. 


Epost 

Epost gir flere muligheter til å tjene penger på nett. Å lese epost for betaling er en velkjent mulighet som har mye til felles med betalte spørreundersøkelser. Forskjellige annonsører betaler deg ganske enkelt for å lese epost met tilbud og informasjon om deres produkter. Dette er ikke en metode som vil gjøre deg rik og timelønnen er ikke spesielt god. Men, det er en reell mulighet til å tjene penger på nett. Det er uforpliktende, enkelt og du velger selv når du ønsker å lese epost for betaling. Mer om denne muligheten til å tjene penger på nett finner du her


Du kan tjene gode penger på å jobbe med oversetting

Du kan tjene ekstra penger som databehandler


Gjennom å behandle og/eller sende ut epost er mulighetene en god del bedre. Du kan faktisk skaffe deg en meget pen ekstra inntekt på denne måten som både er enkel og fleksible. Ved å sende ut epost for betaling tar du et skritt lenger opp i kjeden og der er naturligvis summene en god del større. Men, det er i utgangspunktet vanskelig å skaffe en slik jobb og de aktørene vi har kommet over fremstår som så useriøse at vi ikke ønsker å linke til disse.


Valutahandel 

Valutahandel er en mulighet til å tjene penger på nett som innebærer risiko. Det er samtidig en mulighet til å tjene enorme summer. Vi har lenge vært skeptiske til dette, men etter å ha forsøkt oss de to siste månedene har vi økt vår startkapital fra 150 til 920 dollar. Vi er fremdeles noe skeptiske til å tjene penger på nett gjennom valutahandel, men foreløpig er denne skepsisen er gjort til skamme. Uten kunnskaper om valutamarkedet valgte vi å betale for tips som vi får en gang daglig.