Mycamerabiz.com - Meget informativ guide med nyttige tips

Photo Secrets - Nyttige tips og informasjon

Sitepoint.com - Oversikt med steder hvor du kan selge bildene dine


Håndarbeid og lignende 

En hobby som oljemaling, strikking, glassmaling eller trearbeid er noe du kan tjene en god del penger på. Forutsetningen er naturligvis at du er flink og kan lage noe som potensielle kunder er villige til å betale for. Videre må du finnes en måte du kan selge det du lager på, noe som for så vidt bør gå greit. Et tips i den sammenheng er å benytte en egen blogg hvor du skriver om hobbyen din og hvor du selger dine hobbyprodukter. Et annet alternativ er å benytte eBay til å nå et stort og globalt marked. 


Hvilken pris du skal ta, hva du bør lage, samt hvordan du kan og bør markedsføre dine produkter er noe av det du må sette deg inn i for å kunne tjene penger på denne måten og spesielt prissetting kan være utfordrende. Å sette en pris på noe man selv har laget kan være vanskelig og tips fra andre objektive personer kan derfor være et godt utgangspunkt. Videre bør du sjekke hva andre tar for lignende produkter. Du bør også ta hensyn til produksjonskostnader og hvor mye tid som går med. Her er noen nettsider med tips og informasjon om det å tjene penger på håndarbeid og lignende hobbyer. Bigdiyideas.com - Ting du kan lage og selge

Keramikk.info - Nyttig informasjon

Artistdaily.com - Hvordan tjene penger på oljemaling, med mer
Sjekk hvordan du kan bli rik på nett

Sjekk hvordan du kan skaffe en ekstrajobb

Sjekk hvordan du kan tjene penger på spørreundersøkelser

For deg som er ute etter lettjente penger, så er nok betalte spørreundersøkelser det beste valget. Men, det finnes en rekke andre metoder du kan benytte til å tjene penger online og blant disse finner vi muligheten til å tjene penger på en hobby. Faktisk er det gode sjanser for at du kan tjene penger på hobbyen din, noe du finner tips om i denne artikkelen.


Om inntektspotensialet 

Det finnes mange hobbyer du kan tjene penger på og det finnes mange metoder du kan benytte for å lykkes. Men, det betyr ikke at du kan bli rik på din hobby, snarere tvert imot. Mange av de inntektsmulighetene som er knyttet til hobbyer vil medføre en heller dårlig timelønn. Dersom du kun er ute etter å tjene mest mulig penger, bør du derfor muligens vurdere andre muligheter til å tjene penger, som en skrivejobb eller en ekstrajobb som spilltester. Nå er det fullt mulig å tjene gode penger på en hobby, men for de fleste er dette en mulighet til å tjene noen kroner på noe de liker å drive med. 


Tjen penger på fotografering 

Det å selge egne foto er en mulighet til å tjene penger som blir stadig mer populær og det skyldes nok muligheten til det som kalles en passiv inntekt. Enkelt forklart laster du bildene dine opp til et nettsted som istockphoto.com, hvor alle som ønsker det kan kjøpe retten til å bruke disse. Når et bilde først er lastet opp og en god beskrivelse er lagt med, så vil retten til å bruke bildet kunne bli solgt mange ganger og i lang tid fremover, uten at du behøver å legge ned mer arbeid. Det er av denne grunnen betegnelsen passiv inntekt benyttes. 


En rekke nettmagasiner, aviser og andre aktører bruker i stadig større grad bilder som kjøpes som nevnt ovenfor. Det skyldes nok både enkel tilgang til millioner av foto og ikke minst muligheten til å spare mye penger. Etterspørselen er med andre ord stor og mulighetene til å tjene penger er absolutt tilstede. Men, de store pengene vil du sannsynligvis ikke tjene på denne måten og du må nok påregne en god del tålmodighet i en oppstartsfase. Dersom du vurderer å tjene penger på egne foto, bør du først av alt bruke et par timer på å sette deg godt inn i dette emnet. Valg av motiv, hvor bildene bør lastes opp, kvalitet på fotoene, konkurransen og hvordan du lager gode beskrivelser er blant de tingene du bør lese mer om. Her er noen nettsider med nyttig tips og mer informasjon om denne muligheten til å tjene penger på en hobby. Her finne du en meget god nettside som hjelper deg å tjene penger på bilder.

Du kan tjene penger med fotografering og andre hobbyer

Betalte Spørreundersøkelser