Betalte Spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser

Denne muligheten til å tjene penger online er naturlig nok omtalt i en rekke artikler på dette nettstedet, men den nevnes likevel her. Det fordi betalte spørreundersøkelser er an av de mest populære inntektsmulighetene i svært mange land, i de fleste deler av verden.


Det skyldes rett og slett at betalte spørreundersøkelser er enkelt, uforpliktende og en god mulighet til å skaffe en ekstra inntekt. Legg merke til at du kan tjene mest penger med Globale spørreundersøkelser, men at "gratis" norske undersøkelser også er et greit alternativ. 


Stadig flere nordmenn får øynene opp for de gode mulighetene til å tjene penger ved hjelp av internett, men fremdeles er det mange land hvor denne typen jobbmuligheter både er mer populær og mer akseptert. Her er noen av de mulighetene til å tjene penger online som er mest populære i USA, Canada og andre europeiske land.


Skrivejobber med Web Colleagues

Skrivejobber hvor du skal skrive korte artikler er en av de desidert mest populære mulighetene til å tjene penger online, noe en god del nordmenn har fått øynene opp for. Det er imidlertid fremdeles relativt få nordmenn som har fått øynene opp for nettstedet Web Colleagues som tilbyr denne typen online jobber, noe som nok skyldes at svært få kjennet til dette nettstedet. 


I andre land er nemlig Web Colleagues store og de har i skrivende stund mange, mange tusen medlemmer som tjener gode penger på en rekke forskjellige skrivejobber. Når det gjelder dette nettstedet, så fremstår de som seriøse, har mer enn 10 års erfaring i bransjen, samarbeider med tusenvis av bedrifter (oppdragsgivere) og de har et godt tilbud til sine medlemmer. Det tilbudet inkluderer blant annet opplæring, tilgang til nødvendige hjelpemidler, samt tilgang til skrivejobber. Les mer her


Tjen penger på tegninger og bilder

Det finnes en del norske hobbyfotografer som tjener litt penger på å selge egne bilder, men svært få er klar over hvor mye penger det er mulig å tjene. Det er også svært få som er klar over at det også er mulig å tjene gode penger på tegninger og bilder designet med forskjellige programvare. 


Spesielt i USA er det mange som tjener gode penger på denne måten og det finnes ingen grunn til at ikke nordmenn kan gjøre det like bra. Markedet som bildene skal selges i er nemlig det samme og dermed også forutsetningene. Viste du at det er mulig å tjene mange, mange tusen kroner på helt normale bilder eller tegninger? Det er fullt mulig og skyldes at du kan selge retten til å bruke et bilde om og om igjen. Dette er absolutt en "up and coming" som mange kan ha glede av. Les mer her

Inntektsmuligheter som er populære i andre land