Nye muligheter til å tjene penger i 2017

Betalte Spørreundersøkelser

Nytt i 2017

Nye inntektsmuligheter dukker som nevnt opp, men det er også noen som forsvinner eller blir dårligere. Blant annet har den populære muligheten til å tjene penger som oversetter blitt dårligere og den mest profilerte aktøren har lagt ned. Årsaken er nok at behovet for ufaglært arbeidskraft har blitt mettet og dermed er det nesten kun personer med relevant erfaring som nå kan få oversetterjobber.


I tillegg kan det nevnes at flere aktører innen betalte spørreundersøkelser har forsvunnet, først og fremst fordi de aldri fikk nok medlemmer. Årsaken til det har både vært dårlig markedsføring og dårlig betaling til medlemmene.


Tjen penger med data entry jobber

Tjen penger med skrivejobber

Nye muligheter til å tjene penger på nett dukker stadig vekk opp. Videre dukker det opp nye muligheter innen nisjer som allerede er velkjente, for eksempel betalte spørreundersøkelser. I denne artikkelen kan du lese om noen inntektsmuligheter som nok er ukjente for de aller fleste.


Tjen penger på å behandle epost

Dersom du er ute etter en ekstra inntekt bør du absolutt vurdere å tjene penger på å behandle epost. Kort forklart skal du behandle og/eller sende epost for bedrifter som setter denne typen arbeidsoppgaver ut på anbud og det meste av arbeidet vil foregå på engelsk. Det er arbeid som de aller fleste kan utføre og dette nettstedet hjelper deg med å komme i gang.


Du får all den informasjon og opplæring du behøver og det stilles ikke krav om kompetanse eller erfaring. I utgangspunktet kan du tjene overraskende godt på å behandle epost, men timelønna vil avhenge av hvor raskt du arbeider. Legg ellers merke til at du selv bestemmer arbeidstid og mengde.


Nye betalte spørreundersøkelser

Det siste året har mulighetene til å tjene penger på spørreundersøkelser fra norske aktører blitt dårligere, fordi mange aktører allerede har nok medlemmer. I løpet av 2017 har imidlertid en ny global aktør blitt tilgjengelig for nordmenn og denne aktøren har spesialisert seg på spørreundersøkelser som betaler godt. Det er nemlig stor forskjell på hvor mye de forskjellige selskapene betaler og det gjelder å finne riktig nisje.


Faktisk skal du kunne tjene flere hundre kroner på litt lengre undersøkelser innen riktig nisje og du kan komme i gang så raskt du vil. Legg merke til at denne aktøren i skrivende stund har mer enn 500 undersøkelser tilgjengelige for nordmenn som ønsker en ekstra inntekt på nett. Les mer


Tjen penger på å se TV

Ja, det skal faktisk være mulig å tjene greit med penger på å se TV. Mange er nemlig interessert i dine tv-vaner og store aktører er villige til å betale. Faktisk skal du kunne tjene fra 80 kroner time og oppover for denne «jobben» som nok er enklest å få i andre land som USA. Dagens globale mediesamfunn tilsier imidlertid at det også skulle være mulig for nordmenn å tjene penger på denne måten. Mer informasjon om denne muligheten til en ekstra inntekt finner du her.​