Drømmer du om å jobbe hjemmefra? Ved hjelp av internett kan de aller fleste skaffe seg en ekstra inntekt og det er fullt mulig å lykkes med en fulltidsjobb. I denne artikkelen ser vi på mulighetene til å jobbe hjemmefra gjennom eBay, men det finnes også en rekke andre muligheter til å tjene penger på nett.


I menyen finner du blant annet artikler med tips hvordan du kan jobbe hjemmefra med en skrivejobb, gjennom å teste spill, gjennom å oversette korte tekster, samt gjennom å registrere tall og tekster. Sistnevnte mulighet kan du lese mer om i denne artikkelen. Ellers er betalte spørreundersøkelser en god inntektsmulighet for deg som ønsker en ekstra inntekt. Oversikt med de beste alternativene, samt nyttige tips til en jobb hjemmefra finner du i menyen.


eBay for alle

Vår påstand er at alle kan jobbe hjemmefra gjennom å benytte seg av de fantastiske mulighetene som tilbys gjennom eBay. Dette populære nettstedet har lag alt til rette for at hvem som helst kan lykkes på nett og faktisk kan du kommer i gang helt gratis. Netthandel er big business og eBay gir deg mulighet til å sikre din del av kaka uten innvesteringer, uten egen nettbutikk og uten spesielle forhåndskunnskaper eller relevant utdanning.


Du kan skaffe en ekstra inntekt som oversetter


Litt grunnleggendeDet finnes noen grunnleggende forutsetninger for å kunne jobbe hjemmefra på denne måten. Du må ha noe å selge, du må sette riktig pris, du må presentere produktene du skal selge best mulig og du må lære deg det grunnleggende om hvordan eBay fungerer. Vi nevner her kort noen nyttige tips om denne muligheten til å jobbe hjemmefra. Mer informasjon og tips om hvordan du kan tjene gode penger på eBay finner du i den populære guiden Make money on every eBay sale.


Hva skal jeg selge?

Som nevnt må du naturligvis ha produkter du kan selge dersom du skal kunne tjene penger på eBay. En mulighet er å selge hobbyartikler som du selv lager, men for de fleste er droppshipping den desidert beste løsningen. Droppshipping er et genialt system som gjør det mulig å selge alle slags produkter uten å holde eget varelager og uten å betale for varene før du selger dem videre.

Du kan tjene penger ved hjelp av eBay

Droppshipping

Droppshipping har hjulpet tusenvis av mennesker til å oppnå drømmen om å jobbe hjemmefra og enkelt forklart fungerer det slik. Du melder deg inn i et av de mange nettstedene som tilbyr droppshipping. Du velger så hvilke av deres produkter du ønsker å selge før du legger disse ut for salg på eBay. Når du har foretatt et salg sender du ganske enkelt salgsopplysningene til din droppshipping-partner som tar seg av resten. Det vil blant annet si at de holder varelager, pakker og sender varen for deg. Enkelt, greit og en flott mulighet for alle som ønsker å tjene penger på nettsalg.


Valg av produkt

Dersom du går for droppshipping kan du velge blant tusenvis av produkter innen en rekke nisjer og kategorier. Det finnes ingen fasit på hva du bør selge og det finnes en rekke taktikker du kan benytte for å lykkes. Å selge nye og spennende produkter som enda ikke har slått helt an er en metode som flere benytter til å jobbe hjemmefra. Et annet alternativ er å selge produkter som allerede er populære, men da må du regne med konkurranse. Å velge små nisjer med lite konkurranse er nok et godt alternativ for en nybegynner, men som nevnt finnes det ingen fasit.


Prisklasse, tilgang på nye produkter, samt frakt er faktorer du bør tenke gjennom når du skal velge produkter for salg på eBay. Nå er det slik at det aller meste selges på eBay, men dersom du satser på å jobbe hjemmefra er det naturligvis en fordel å velge produkter som gir rimelige fraktkostnader. Bøker, videospill og DVD er eksempler på produkt som egner seg godt for salg via internett. Med tilgang på nye produkter tenker vi for eksempel på bøker. Dersom du spesialiserer deg på å selge bøker vil du hele tiden ha tilgang på nye titler og produkter.


Gode muligheter

Dette er en god mulighet til å jobbe hjemmefra, enkelt og greit. Tusenvis av mennesker har bevist dette og det er tull å hevde noe annet. Men, det betyr ikke at alle vil lykkes. Innsats og litt tålmodighet i en oppstartsfase er noen du må være innstilt på, men det antar vi at du er, så lenge du leser en artikkel med tips om å arbeide hjemmefra.


Vi avslutter med det beste argumentet for å tjene penger på eBay. Da tenker vi på den enorme trafikken som dette populære nettstedet har og på de fordelene det gir deg. Å starte en egne nettbutikk er en velkjent mulighet til å jobbe hjemmefra, men det krever at du legger ned store ressurser for å skaffe besøkende, vanligvis betyr det både mye tid og en god del penger. På eBay kan du dra nytte av alle de millionene som allerede besøker dette nettstedet på jakt etter noe å kjøpe. Det betyr selvfølgelig at forutsetningene for å kunne jobbe hjemmefra er gode.


Du finner nyttige tips på eBay

Her finner du tips om å tjene penger hjemmefra

Her finner du info om skattereglene

Betalte Spørreundersøkelser