Betalte Spørreundersøkelser

Du kan med andre ord tjene penger på å lese epost, artikler eller lignende fordi dette er reklame som noen er villige til å betale for at du skal lese. Veldig interessant vil det med andre ord sjeldent være, men det er en mulighet til å tjene raske penger som alle kan benytte seg av. 


Et eksempel på hvordan dette virker kan være som følger. Du ønsker å tjene penger raskt og forsøker deg på det å lese epost for betaling. Du melder deg derfor på denne muligheten og oppgir hvilke interesser du har, om du har bil, med mer. Så vil du få tilsendt epost med tilbud og informasjon om produkter som er relevante i forhold til den informasjonen du har oppgitt og dermed oppnår annonsørene at deres annonser havner hos personer med en reell interesse for deres produkter. Dette er de villige til å betale for og dermed kan du tjene litt raske penger. Årsaken til at mange annonsører er villige til å betale er for øvrig at denne formen for markedsføring likevel vil være forholdsvis rimelig, sammenlignet med kostbare annonser på TV eller i store nettaviser.


Flere muligheter

Det finnes flere muligheter til å tjene raske penger på nett og felles for disse er at du kan komme raskt i gang, samt at du kan få betalt mye raskere enn ved en vanlig jobb. En slik mulighet er betalte spørreundersøkelser som du kan lese mer om her, mens en annen mulighet er en ekstrajobb som oversetter og denne muligheten kan du lese mer om her. Videre er en skrivejobb hvor du skriver korter artikler eller blogginnlegg også et greit alternativ for deg som er ute etter å tjene raske penger og det kan du lese mer om her.


Her kan du lese om databehandling jobber

Her kan du lese om nye inntektsmuligheter

Her kan du lese om inntekter fra eget nettsted

Her kan du lese om passive inntekter

Her kan du lese om det å tjene penger online

Det er fullt mulig å tjene raske penger online. Internett er nemlig som skapt for at ting skal gå raskt, men det betyr ikke at formuen ligger og venter på deg. Alle kan tjene raske penger, men det skal mye kreativitet, flaks eller dyktighet til for å bli rik. Her presentere vi noen muligheter som nesten alle vil kunne benytte til å tjene penger raskt.


Tjen raske penger med epost

Det finnes flere muligheter til å tjene raske penger med epost. Den mest kjente er nok det å lese epost for å tjene penger raskt. Annonsører betaler deg for å lese tilbud og informasjon om deres produkter og merkenavn og dette er med andre ord en mulighet som har litt til felles med betalte spørreundersøkelser. Sistnevnte er forøvrig den beste muligheten og her finner du de best betalte spørreundersøkelsene.


Dette er en reell mulighet til å tjene raske penger, men vi kjenner ikke til noen norske aktører som fungerer. Faktisk har vi etter mye leting kun funnet en norsk aktør og der tok det flere måneder å tjene noen usle kroner. Det finnes imidlertid er par engelskspråklige nettsider hvor du kan tjene greit med penger på å lese epost og det desidert beste alternativet finner du her. Det er for øvrig også dette nettstedet som byr på de beste mulighetene til å tjene penger med muligheten nevnt nedenfor.


Få betalt for å surfe på nettet

En annen mulighet til å tjene raske penger er faktisk noe så enkelt som å surfe på nettet. Ja, du kan faktisk skaffe en ekstra inntekt på denne måten, men du kan naturligvis ikke tjene penger på å lese VG online. Det du kan tjene raske penger på, er gjennom å klikke på annonser som du så leser, gjennom å besøke bestemte nettsteder, samt gjennom å lese bestemte artikler. Som nevnt er det nettstedet du finner link til i avsnittet ovenfor som byr på de beste mulighetene for deg som ønsker å tjene raske penger på denne måten.


Hvorfor er dette mulig?

Disse to mulighetene til å tjene raske penger har mye til felles og årsaken til at de i det hele tatt eksisterer er markedsføring. Det er slik at det brukes store summer på markedsføring og en del av disse pengene går til målrettet markedsføring, for eksempel gjennom epost. Det motsatte av dette er for eksempel annonser du finner i VG og Dagbladet. På slike steder koster annonser mye og de aller fleste som ser annonsene har ingen relevant interesse.

Hvordan tjene raske penger ved hjelp av internett?