Hvordan bli rik på blogging? 

Det er mulig å bli rik på å blogge, men også denne muligheten krever innsats, litt kreativitet og litt flaks. For de aller fleste vil det også kreves en stor porsjon tålmodighet. De mest populære bloggerne tjener svært gode penger, men det er få om noen som kommer til å bli rike på å blogge på norsk. Markedet og potensialet er rett og slett for lite.


Dersom du skal bli rik på blogging må du sikte på det engelskspråklige markedet. Her er potensialet enormt og det er fullt mulig å lykkes, selv uten erfaring. Såkalte temablogger er det som gjelder og for å kunne bli rik må du skrive om et emne som gir potensial for store inntekter. En blogg som for eksempel rangerer som nummer 1 på søkeordet credit cards vil for eksempel kunne innbringe vanvittige summer, men det finnes hundrevis av andre emner som også gir deg muligheten til å bli rik.


Uansett hvilket emne du velger er det mest mulig relevant trafikk som skal til for å kunne bli rik. Videre må denne trafikken konverteres til inntekter. Det betyr at du enten må bruke en del tid på å lære deg SEO og andre viktige emner, eller at du må ta en snarvei og forsøke en guide som dette. Uansett hva du velger vil du ha muligheten til å bli rik. 


Vi kommer tilbake med flere artikler om emnet hvordan bli rik. Det finnes nemlig langt flere muligheter, men alle disse har en ting til felles. Det finnes ingen garanti for at du vil bli rik og det er naturligvis kun et fåtall som vil tjene virkelig store penger. Men, de aller fleste vil kunne tjene nok til at det er verdt innsatsen og for de som har den nødvendige flaksen og pågangsmotet vil drømmen om å bli rik på nett kunne gå i oppfyllelse.


Her finner du nye inntektsmuligheter

Hvordan bli rik? I denne artikkelen skal vi forsøke å svare på hvordan du kan bli rik gjennom internett. Mulighetene er så absolutt tilstede, men det betyr ikke ar det er enkelt å bli rik. Innsats, kreativitet og litt flaks er nødvendig for å bli rik på nett. Legg merke til at vi fokuserer på hvordan du kan bli rik gjennom å tjene pengene.


Gambling og innvesteringer er velkjente muligheter til rikdom, men det er også metoder som kan betyr store økonomiske tap. Vi fokuserer på muligheter til å tjene mye penger og i beste fall bli rik uten økonomisk risiko og det eneste du eventuelt risikerer å tape på mulighetene vi presenterer er tiden du bruker og muligens et par hundrelapper.


Hvordan bli rik på å skrive? 

Mange benytter en skrivejobb på nett til å skaffe seg en ekstra inntekt, men det er også mulig å bli rik på å skrive korte og enkle artikler. Markedet er enormt og behovet for slike artikler er stor. Samtidig er det tusenvis av mennesker som tjener penger på denne måten. For å kunne bli rik må du dermed skille deg fra den store mengden som tjener en grei timelønn på denne måten. 


Det gjør du først og fremst gjennom din skrivestil. Det betyr ikke at du må være en spesielt god skribent for å kunne bli rik. Du må ganske enkelt finne din egen stil og håpe at denne slår an. En morsom skrivestil, en litt frekk skrivestil, en svært saklig skrivestil, en uformell skrivestil. Mulighetene er mange og du må forsøke for å finne ut hva som skal til. Litt flaks, litt kreativitet og pågangsmot er det som skal til. En stor fordel med denne muligheten til å bli rik er at alle kan benytte seg av den. På lang nær alle vil bli rike, men kan tjene en grei ekstra inntekt.


Hvor mye kan jeg tjene? 

Hvor mye du vil tjene vil avhenge av dine artikler, samt av hvor effektiv du er når du skriver. Legg merke til at dette er korte artikler og at du ofte kan skrive mange artikler om samme emne som er forholdvis like. Det er da også det som gjør det mulig å bli rik med skrivejobb. Den desidert beste muligheten til å bli rik finner du på denne nettsiden. De gir deg muligheten til å tjene mer enn 300 kroner per artikkel og mer enn 1500 kroner for litt lengre skrivearbeid. Med litt trening bør du kunne skrive 3-6 artikler per time og det betyr at du kan oppnå en timelønn på mer enn 1500kr. Det vil vi betegne som en mulighet til å bli rik, spesielt med tanke på at det ikke stilles krav til utdanning eller erfaring. 

Hvordan tjene mye penger og i beste fall bli rik på nett?

Betalte Spørreundersøkelser