Betalte Spørreundersøkelser

Aktiv jobbleting 

Ved siden av internett bør du også sjekke de lokale avisene og ikke minst oppslagstavler og lignende. Der finner du ofte muligheter til småjobber og du kan også benytte en oppslagstavle til å tilby dine tjenester. For eksempel dersom du kan tenke deg en ekstrajobb hvor du klipper plen og gjør annet forefallende hagearbeid. 


Den siste muligheten som nevnes er aktivt å oppsøke potensielle arbeidsgivere. Det kan være nøkkelen til å få den ekstrajobben du ønsker og noe du absolutt bør vurdere. Mange ekstrajobber blir nemlig aldri utlyst i media og lignende og dermed kan du gå glipp av muligheten. Spesielt i forhold til butikker, spisesteder, bensinstasjoner og lignende er dette en god metode for å sikre seg arbeid. 


Oppsøk aktuelle arbeidsplasser og sjekk mulighetene for ekstrajobb. Ta gjerne med en CV og vær høflig og positiv. Mange arbeidsgivere vil sette pris på denne typen pågangsmot og selv om det ikke skulle være noe ledig for øyeblikket vil du kunne bli kontaktet neste gang de har behov for en ny deltidsansatt. 


Noen jobbmuligheter 

Som nevnt finnes det muligheter til ekstrajobb innen de aller fleste yrker, men for deg som ikke har formell utdanning er det noen muligheter som skiller seg litt ut og en av disse er en ekstrajobb innen butikk, handel og serveringssteder. En annen god mulighet er innen omsorg og tilsyn med barn, for eksempel i en barnehage eller som barnevakt på kveldstid eller i helger. Ellers er fremdeles en ekstrajobb som avisbud en god mulighet for mange, eventuelt kan du selge VG eller Dagbladet på søndager og enkelte helligdager. Vi nevner til slutt at det finnes mange muligheter til en liten ekstrajobb i forbindelse med festivaler og andre arrangement.

Er du på jakt etter en ekstrajobb?

Det finnes en rekke gode muligheter til å skaffe seg en ekstrajobb knyttet til internett og det er da også hovedfokuset på denne bloggen. I denne artikkelen ser vi imidlertid litt på mulighetene til å skaffe seg en mer tradisjonell ekstrajobb. I menyen finner du tips om betalte spørreundersøkelser, skrivejobber og andre muligheter til en ekstra inntekt online.Det finner du også på dette nettstedet.


Mange muligheter 

Det eksisterer en rekke alternativ for deg som ønsker en ekstrajobb som ikke er relatert til internett og i utgangspunktet er det mulig å få en deltidsstilling innen de fleste yrker. Dersom du har spesiell kompetanse eller dersom du tar utdanning bør du derfor undersøke mulighetene til en relevant deltidsjobb. Det kan både gi god betaling og/eller verdifull arbeidserfaring. 


Bruk venner og familie 

Det finnes også mange muligheter til ekstrajobb for deg som ikke har en utdannelse du kan benytte til å sikre deg en deltidsstilling. En av disse mulighetene er å benytte ditt eget nettverk og da tenker vi på venner, familie og andre bekjente. La alle vite at du er på jakt etter en ekstrajobb og tenkt gjennom hvem du kjenner som kan hjelpe deg. Har du en onkel som driver egen bedrift? Kan noen av dine foreldres kontakter skaffe deg en ekstrajobb? Hva med noen i den gamle kompisgjengen? 


Du kan tjene ekstra penger med data entry jobber

Du kan tjene ekstra penger på oversetting

Du kan tjene ekstra penger på spørreundersøkelser


Bruk internett 

Selv om du ikke skulle ønske å tjene penger på nett, bør du absolutt benytte internett til å finne jobbmuligheter. Det finnes nemlig en rekke nettsted hvor du kan finne deltidsarbeid og NAV er et godt sted å begynne. Du bør også sjekke finn.no hvor det i skrivende stund ligger annonser for mer enn 3000 deltidsstillinger. Videre er lokale nettaviser og andre lokale nettsider også et greit utgangspunkt. Legg også merke til at mange bedrifter utlyser stillinger på sine egne nettsider. Dersom du vurderer å starte egen bedrift finner du tips på jobbehjemmefraonline.no